2021-2022 Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları

13 Ocak 2022 Perşembe

2021-2022 Bahar Dönemi Lisansüstü başvuru sonuçları açıklanmıştır. Adaylar sonuçlarını
 adresinden TC kimlik No ve şifreleri ile öğrenebilirler.
 Sonuç ekranında “Kazandı” yazan adaylar kayıtlarını 14-18 Ocak 2022 (Saat: 17.00) tarihleri arasında
adresinden yapabilirler.
Sonuç ekranında “Yedek Liste” yazan adaylar ise boş kontenjan kalması durumunda (19 Ocak 2022 tarihinde açıklanacaktır) ön kayıtlarını 20-23 Ocak 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Önemli Not: Birden fazla programa başvuru yapan öğrenciler, birden fazla program kazanmış olsalar dahi en fazla birine kayıt yaptırabilirler. Birine kayıt yaptıran öğrenciler daha sonra bu kaydı sildirip başka bir programa kayıt yaptıramazlar. Birden fazla kayıt yaptırdığı tespit edilen öğrencilerin ilk kayıtları dikkate alınır.

2021-2022 Bahar Döneminde kayıt yaptıran öğrencilerimiz danışman tercih formlarını doldurup  imzalayarak ister elden anabilim dalı başkanlıklarına, isterse taranmış halini kendi kurumsal elektronik posta adresinden kayıt yaptırdığı anabilim dalının (aşağıda anabilim dalları ve elektronik posta adresleri verilmiştir) kurumsal elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir.
Danışman tercih formu için tıklayınız. (Öğrencilerimizin kayıt oldukları programın danışman tercih formunu doldurması gerekmektedir.)

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi için Tezli Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıracak olan Uluslararası Öğrenciler katkı payı olarak 1500 TL
TR 4000 0100 2313 - 55872555 - 5007 (T.C. Ziraat Bankası / Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Şubesi) yatırıp dekontunu yüklemeleri gerekmektedir.

Eğitim Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Katkı Ücreti: 3.000 TL
(1.Taksit) Banka Hesap No: 55872555-5011 T.C. Ziraat Bankası-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Şubesi

İş Sağlığı ve Güvenliği (Uzaktan Eğitim) Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Katkı Ücreti: 2.750 TL

Not: Ulusal Öğrenciler Katkı Ücretlerini TC kimlik numarası, Adı ve Soyadı; Uluslararası öğrenciler ise Adı ve Soyadı ile yatırılacaktır.

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı Katkı Payları ve İkinci Öğretim Ücretleri İçin Tıklayınız.

Öğrencilerimiz her türlü talep ve sorularını şahsen Anabilim Dalı Başkanlıklarına veya kendi kurumsal elektronik posta adreslerinden kayıt yaptırdığı anabilim dalının kurumsal elektronik posta adresine iletebilirler.
Sağlıklı ve sorunsuz bir eğitim süreci için yönetmeliği dikkatlice okumanız, kurumsal elektronik posta adreslerinizi ve Enstitümüz web sayfası duyurularını düzenli olarak takip etmeniz tavsiye edilir.

Lisansüstü eğitim süreci boyunca tabi olacağınız Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği için tıklayınız.

Kurumsal e-posta için tıklayınız

Öğrenci Numarası için tıklayınız

Kesin kayıtta istenen belgeler için tıklayınız.

Anabilim Dalları ve Elektronik Posta Adresleri
Sıra No Anabilim Dalı Kurumsal E-Posta
1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği eem.lisansustu@erdogan.edu.tr
2 Biyomedikal Mühendisliği biyomedikal.lisansustu@erdogan.edu.tr